Op vakantie van mezelf

Soms wil je gewoon je leven leiden zonder er te veel over na te denken. Toen ik een klein meisje was, kon ik urenlang schommelen zonder me zorgen te maken over de dag van morgen.  Jammer hoe je dat vermogen als je ouder wordt verliest.

IMG_0192

Om niet na denken over wie je bent of waar je heen wilt. Je bent precies waar je moet zijn. Daar op die schommel of in die zandbak.

Maar ik heb ze nog heel af en toe….van die momenten…. dat het genoeg is om gewoon te zijn.  Om gewoon een paar dagen op vakantie te gaan zonder plan of doel. Gewoon de zon op je huid te voelen en dat even als vanzelfsprekend te mogen vinden. Gewoon naar het water om je heen kijken en denken .. wat is het hier mooi.  

En wat ben ik blij dat ik hier mag zijn.

xx Hester Anne

Comments

  1. fijn (:

  2. britta says:

    Precies dat: op vakantie van mezelf. Lijkt me heerlijk.

Speak Your Mind

*

http://hesteranne.nl/wp-content/uploads/2015/12/rifle-women.jpg