Mijn favoriete momenten van 2014

Het was me het jaartje wel. Ik moet eerlijk bekennen dat ik blij ben dat we 2014 bijna achter ons kunnen laten. Ik heb wel betere jaren gekend. 2014 werd gedomineerd door tegenslag, een paar schijnbare hoogtepunten en heel veel gedoe. Het was wel een leerzaam jaar, maar ik ben blij als het 1 januari is. Gelukkig heb ik in 2014 ook een aantal mooie dingen mogen beleven. Niet alles ging fout. Er waren een aantal kleine overwinningen. Hieronder heb ik er vier op een rijtje gezet. 

favoriete momenten 2014

 •  Ik verhuisde naar mijn eigen huisje. Nadat ik terug was gekomen uit het buitenland, woonde ik eerst een tijdje bij mijn ouders. Heel raar, als je vanaf je 18e al niet meer thuis woont. Ik ben dol op mijn ouders maar ik wilde heel graag weer een plekje voor mezelf hebben.
 •  Ik werkte (met veel plezier) als vrijwilliger bij de weekendschool. Hierdoor heb ik veel verschillende en bijzondere mensen mogen ontmoeten. Ik vind het altijd fijn om iets voor een ander te doen. Daar word ik heel blij van!
 • In oktober 2014 begon ik (opnieuw) met mijn blog. Hiervoor had ik een boekenblog. Ik ben dol op lezen, maar erover bloggen is niets voor mij. Ik ben blij dat ik een nieuwe start gemaakt heb. 
 • Ik koos voor mezelf. Het is misschien niet echt een moment maar meer een beslissing. In het afgelopen jaar kwam ik helaas in aanraking met iemand die niet het beste met me voor had. Een slecht mens. Gelukkig heb ik uiteindelijk voor mezelf gekozen. Het was de beste beslissing die ik had kunnen nemen en ik ben er nog steeds trots op.

 Wat was jouw favoriete moment van 2014?

Comments

 1. Mooie momenten! Fijn dat je deze ook hebt gekend in een jaar vol tegenslag. Ik hoop dat 2015 je heel veel goeds gaat brengen!
  Een aantal van mijn favoriete momenten waren dat ik ben afgestudeerd afgelopen juli (ik heb nu een bachelor en master) (en ga volgend jaar september waarschijnlijk weer verder studeren), getrouwd ben (ook in juli) en op huwelijksreis ben geweest :) Daarnaast waren er heel veel kleine leuke dingen en leerde ik meer op mezelf vertrouwen – ik kan meer dan ik denk.

  • hesteranne says:

   Dankjewel. Een huwelijk is natuurlijk altijd een hoogtepunt :D!! Heel veel goeds voor het nieuwe jaar alvast!

 2. Mooi overzicht. Je maakt me nieuwsgieirg waar je in het buitenland hebt gewoond en of je er op reis was, voor stage of voor je werk. Ik ga straks eens kijken of ik er achter kan komen. Wat goed dat je voor jezelf hebt gekozen! Ik heb ook zo’n ervaring gehad dit jaar. Heel heftig, maar goed, je leert er veel van. Ik wens je fijne feestdagen en veel goeds voor 2015. Geniet van het nieuwe jaar!

  • hesteranne says:

   Dankjewel. Ik hoop dat jij ook een mooi 2015 tegemoet gaat!

 3. Mooie momenten! Eigenlijk ben ik vooral heel blij met mijn liefdesleven. Het leek even mis te gaan, maar ook daar zijn we gelukkig samen doorheen gekomen. Daarnaast ben ik in juli afgestudeerd, maar op de een of andere manier voelt dat niet echt als een groot geluksmoment. Misschien ook omdat ik nu nog steeds werkeloos ben.
  Ik zou volgend jaar ook wel weer graag op mezelf willen wonen, maar dan moet ik dat financieel zien rond te krijgen.

  • hesteranne says:

   Wat fijn dat jullie er toch uitgekomen zijn. Daar mag je inderdaad heel blij mee zijn! En dat werk… dat komt wel 😀

 4. Fijn dat het nieuwe jaar weer voor de deur staat en dat je dan helemaal met een nieuwe start kan beginnen :)

 5. Wat een mooi lijstje! Hier mag je heel trots op zijn! Ik denk dat het inderdaad moeilijk is om, wanneer je op jezelf hebt gewoond, terug thuis te gaan wonen. Dan moet je terug rekening houden met heel wat mensen…En wat leuk dat je met veel plezier vrijwilligerswerk doet! Ik vind het altijd mooi wanneer mensen zich hier mee bezig houden. Zijn meestal mensen met een groot en warm hart :) fijne feestdagen! X

Speak Your Mind

*

http://hesteranne.nl/wp-content/uploads/2015/12/rifle-women.jpg