Mei in herhaling

Ik ben een keer op tijd met mijn maand in herhaling. Ik heb in mei toch meer gedaan dan ik van tevoren gedacht had. Ook al was ik een aantal dagen niet helemaal fit. Hieronder deel ik paar van mijn favoriete dingen, momenten en boeken met jullie.

Mijn foto’s van de maand

mei in herhaling

1. Je zou verwachten dat het inmiddels wat mooier weer is, maar het was koud genoeg om soep te eten. 2. Ik heb heel wat afgelezen deze maand. Het liefst liggend op de bank. 3. Ik ging op bezoek bij een vriendinnetje en haar lieve katten. 4.  En haar zoontje :D. 5 + 6 Ik las onder andere De onderwaterzwemmer van P.F. Thomése. 7. En zie hier de luiertaart die ik en een vriendin van me voor een andere vriendin gemaakt hebben. We waren erg trots op het resultaat!

3 dingen over mijn leven deze maand

 • Ik vierde Sinterkerst met een aantal vriendinnen van de middelbare school. Een beetje laat maar dat mocht de pret niet drukken. Het was erg gezellig.
 • Ik ben weer met sporten begonnen. Ik ben aan het zwemmen en het fitnessen. Van het fitnessen heb ik al een blauwe nagel opgelopen en enorme spierpijn in mijn armen. Je moet er wat voor over hebben!
 • Ik organiseerde samen met twee andere vriendinnen een kleine babyshower voor mijn beste vriendinnetje. Ze dacht dat we mijn verjaardag gingen vieren maar het liep net even anders.

Mijn gelezen boeken van de maand

 • Het Achterhuis van Anne Frank (★★★★★)
 • A little Princess van Frances Hodgson Burnett (★★★★)
 • Elsewhere van Gabrielle Zevin (★★★★)
 • De koning van Katoren van Jan Terlouw (★★★)
 • Notes on a Scandal van Zoe Heller (★★★★)
 • De roos en het zwijn van Anne Provoost (★★★★)
 • De onderwaterzwemmer van P.F. Thomése (★★★)
 • The Wonderful Wizard of Oz van L. Frank Baum (★★★★)

Mijn meest beluisterde liedje van de maand

Ik was vergeten hoe mooi ik dit liedje vind.

Mijn 2 laatste obsessies

 1. Eindelijk heb ik dan ook een Iphone. Ik heb lange tijd een Samsung gehad maar ik ben blij dat ik overgestapt ben. Vooral met de camera op de telefoon ben ik blij.
 2. Lezen. Ik lees altijd veel maar de afgelopen weken lees ik meer dan normaal 😀

Mijn 2 favoriete blogposts

 • Soms vergeet ik je.  Een heel mooi persoonlijk artikel van Aline over het vergeten van haar moeder op moederdag.
 • A Word From The Wise. Jana bracht een weekend door met een aantal oudere vrouwen (waaronder haar oma).

2 dingen waar ik naar uitkijk in juni

 1. De zomer! Ik loop nog steeds in winterkleding rond maar van mij mag het mooie weer nu eindelijk beginnen.
 2. Ik ga met een vriendin naar een openluchtvoorstelling van het dagboek van Anne Frank in het Fries. Ik heb als voorbereiding de afgelopen maand het dagboek van Anne nog maar eens gelezen. Het blijft indrukwekkend.

Hebben jullie nog plannen voor juni? En hoe zag jullie mei er uit? xx Hester Anne

Comments

 1. Leuk om te lezen!
  Is het niet lastig om een babyshower te organiseren? Was het wel leuk?

  Gelukkig is het vandaag mooi weer, dus is de zomer in aantocht!

  • hesteranne says:

   Valt wel mee hoor en het was erg gezellig!

Speak Your Mind

*

http://hesteranne.nl/wp-content/uploads/2015/12/rifle-women.jpg