Meer en minder in 2015

Jeetje, december is voorbij gevlogen. Alle feestdagen zijn alweer voorbij. Ik hoop dat jullie ook een paar mooie en gezellige dagen hebben gehad.  

meer en minder 2015

Zelf heb ik mijn tijd voornamelijk doorgebracht met familie en vrienden en heb ik veel lekkere dingen gegeten. Het nieuwe jaar is intussen alweer begonnen. De goede voornemens en doelen voor 2015 vliegen je om de oren. Normaal gesproken geloof ik daar niet zo in…

Maar,

ik vind het altijd wel leuk en inspirerend om te lezen. Dus heb ik gisteravond ook even een klein lijstje gemaakt met praktische en haalbare voornemens voor 2015. Geen grote dingen, maar een aantal kleine dingetjes die invloed hebben op mijn leven van dag tot dag.  Ik heb mijn gedachten in twee lijstjes ondergebracht: meer en minder.

In 2015 wil ik minder van dit in mijn leven:

 • Uitslapen
 • Spullen die ik niet nodig heb
 • Alles tot op het laatste moment uitstellen
 • etenswaren niet op tijd opeten, en dan weggooien.

In 2015 wil ik meer van dit in mijn leven:

 • Theater & museumbezoek
 • Geld op mijn spaarrekening
 • Beweging
 • Mijn agenda bijhouden
 • Artikelen voor mijn blog schrijven die me inspireren. 
 • Meer foto’s maken van mezelf en vrienden/familie  (ik maak er echt veel te weinig)
 • Lezen voor het slapen gaan

Wat zijn jullie goede voornemens voor 2015?

Comments

 1. Minder uitslapen :O ?
  De andere dingen klinken wel als goede ideeen 😀

  • hesteranne says:

   Ja, ik had niet gedacht dat ik dit zou zeggen maar… dan heb ik meer aan mijn dag. Ik blijf ook wel gewoon uitslapen, maar gewoon ietsje minder 😀

 2. Sas says:

  Succes met deze mooie lijst!

 3. Prachtig lijstje! Hopelijk kan je dit realiseren in dit nieuwe jaar!

Speak Your Mind

*

http://hesteranne.nl/wp-content/uploads/2015/12/rifle-women.jpg