Over HesterAnne

hester4

Hoi, ik ben Hester. Leuk dat je op mijn blog terecht gekomen bent.  Op HesterAnne.nl schrijf ik over mijn dagelijkse leven en de boeken die ik lees.

Waarom deze blog?

Ik schrijf al zolang ik me kan herinneren, maar altijd voor mezelf. Ik liet mijn teksten nooit aan iemand anders lezen. Mijn schrijven was voor mijzelf. Niemand in mijn omgeving wist dat ik schreef. Ik praatte er nooit over en als er toevallig iemand binnenkwam als ik aan het schrijven was dan was ik zogenaamd met mijn huiswerk bezig.

Sowieso heb ik de neiging om dingen dicht bij me zelf te houden. Ik deel niet zo snel iets met een ander. Als ik eenmaal iets gezegd heb, dan is die gedachte of gebeurtenis niet meer van mij. Iedereen kan er dan mee aan de haal gaan. Dat heb ik altijd een enge gedachte gevonden.

Mijn droom

Mijn droom is om van mijn schrijven te kunnen leven. Oftewel om schrijver te worden. Om te schrijven moet je oefenen vandaar dus ook deze blog. Ik neem jullie mee op mijn zoektocht naar mezelf, in een poging om de schrijfster die in me zit te ontdekken. Het is een kwestie van het vinden van de juiste woorden voor wat ik wil vertellen.

Wat andere dingen over mezelf

Ik ben een dromer.  Ik zit altijd met mijn hoofd in de wolken. Ik ben een perfectionist, kan soms koppig zijn en een tikkeltje wispelturig. Ik weet nooit wat ik wil en als gevolg schrijf ik daar dan maar over.

Ik ben gek op lezen. Ik heb dan ook literatuurwetenschappen gestudeerd.  Jeugdboeken zijn mijn grote passie. Harry Potter is mijn grote liefde. Ook ben ik dol op sprookjes. Roodkapje en de prinses op de erwt zijn favoriet maar als je het me morgen weer vraagt kies ik waarschijnlijk twee andere uit.

Daarnaast houd ik van mooie spullen. Mijn simpele flat in Leeuwarden is een samengeraapt boeltje van kringloop en design. Mijn nog te kopen lijst is enorm, maar kieskeurig ben ik wel.  Een lievelingskleur heb ik niet, maar momenteel vind ik lichtblauw erg mooi maar pin me er niet op vast want keuzes maken vind ik lastig. Ik houd van bakken, kringloop struinen, thee drinken met vriendinnen en vogeltjes kijken.

Later als ik groot ben, word ik schrijver.

 

http://hesteranne.nl/wp-content/uploads/2015/12/rifle-women.jpg