Februari in herhaling: de lente komt er aan!

Mijn maand in foto’s

februari in herhaling

1. een fotootje voor het slapen gaan. 2. tulpen van mijn moeder 3. mijn nieuwe plantjes in de vensterbank. 4. De offers van Kees van Beijnum. 5. Naar de voorstelling van Herman van Veen. 6. Bomen. 7. Backstage bij Herman van Veen

3 dingen over mijn leven deze maand

 • Ik ging samen met mijn moeder naar een voorstelling van Herman van Veen. Het concert was prachtig en tot onze grote verbazing mochten we na afloop van de voorstelling backstage.
 • Ik kocht een nieuwe bril. Ik moet nog twee weken wachten voordat ik ‘m kan ophalen maar ik ben er ontzettend blij mee. Ik heb dan ook wel alle brillen in de winkel opgehad. Gelukkig was de bril die ik als laatste probeerde een succes.
 • Ik ging tapas eten met vriendinnen. Het was, zoals altijd, heel gezellig!

Mijn gelezen boeken van de maand

 • Een dwaze maand van Ida Simons (★★★)
 • Het pad van de spinnennesten van Italo Calvino (★★★)
 • De offers van Kees van Beijnum (★★★)
 • Peter Pan van J.M. Barrie (★★★★★)
 • Een bijna volmaakte vriendschap van Milena Michiko Flasar (★★★)

Mijn meest beluisterde liedje van de maand

De Dixie chicks zijn al jaren favoriet.

Mijn 2 nieuwste obsessies

 1. Mijn nieuwe bank! Hij zit heerlijk en is lekker groot. Ik heb vanaf het moment dat ik hier woon geen bank gehad. En nu ‘ie’ er eenmaal staat, kan ik me niet meer voorstellen dat ik zo lang zonder heb gedaan.
 2. Rijstrepen van de Aldi.  Sowieso ben ik dol op rijstwafels, maar deze rijstrepen zijn handig mee te nemen want ze zijn per drie verpakt. Ook hebben ze een smaakje. Het zijn eigenlijk een soort snack a jacks maar dan in reepvorm.

Mijn 3 favoriete blogposts

 • Today is not over yet. Regelmatig denk ik: het heeft geen zin om dit nu nog vandaag te doen want het is veel te laat, of ik ben veel te moe, of het regent etc. Allemaal excuses. Dit artikel herinnerde me eraan dat je altijd, op elk moment van de dag, ergens aan kunt beginnen.
 • Lente in mijn bol. Ik ben niet de enige die zin heeft in de lente. Renate laat in dit artikel zien hoe ze drie appelmoes potjes omtovert tot drie potjes met bloembollen. Leuk en goedkoop!
 • Waar ik blij van word: jurkjes (+ een heel vrolijk gifje)! Dit artikel van Nina verscheen precies op het juiste moment. Het regende en ik was een tikje sikkeneurig. Dit artikel vrolijkte me meteen weer op!

2 dingen waar ik naar uitkijk in maart

 1. Mijn verjaardag! Ik ben nooit zo van het jarig zijn, maar dit jaar wil er gewoon van genieten. Hoe cliché het ook mag klinken..
 2. Ik ga een dagje naar Groningen om een van mijn beste vriendinnetjes op te zoeken. Ik zie haar veel te weinig dus ik kijk er echt naar uit.

Hebben jullie nog plannen voor maart? En hoe zag jullie februari er uit? xx Hester Anne

Comments

 1. Wat leuk, zo’n overzichtje! Die tulpen zien er heel mooi uit! Nu ben ik benieuwd naar die rijst-repen van de Aldi, daar ga ik binnenkort eens voor kijken :)

  • hesteranne says:

   Zeker proberen, want ze zijn heerlijk!

Speak Your Mind

*

http://hesteranne.nl/wp-content/uploads/2015/12/rifle-women.jpg