Even bijkletsen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik echt met jullie gesproken heb. Het leek me leuk om weer eens even bij te kletsen.

DSC_18401

Ik ben een echte thee drinker en bijkletsen doe ik het liefst met een lekker kopje thee. Groene thee is favoriet, maar ik ben niet heel kieskeurig.

Jammer genoeg is het nog niet warm genoeg om buiten te zitten, maar gelukkig piekt de zon af en toe tussen de wolken door. Eerlijk gezegd werd ik een beetje naargeestig van al dat grauwe en koude weer. Vandaar dat er niet zoveel artikelen op mijn blog verschenen. Maar nu de zon schijnt, ziet de wereld er ineens veel mooier uit. Gek toch, dat dat zoveel invloed op je kan hebben.

Het afgelopen weekend ben ik met vriendinnen van de middelbare school Tapas gaan eten in de stad. Het was heel gezellig en we hebben heel wat afgekletst. Lange vriendschappen zijn heel bijzonder. Je begrijpt elkaar zonder dat je alles hoeft uit te leggen.

Het uit eten gaan herinnerde me eraan dat ik dit jaar meer leuke dingen wil gaan doen. Dat was ook een van mijn goede voornemens voor dit jaar, maar in de afgelopen weken is hier een beetje de klad in gekomen. Wat een paar cocktails met je kunnen doen!

Daarnaast zat ik deze week ook voor het eerst in tijden weer in de bibliotheek. Ik heb een periode gehad dat ik elke dag een paar uur naar de bibliotheek ging om te ‘werken’. Dus: sollicitatiebrieven schrijven, vacatures zoeken, aan mijn blog werken en andere nuttige dingen. Ik was echt vergeten hoe fijn dat is. Ik voel me na afloop altijd veel productiever. Zeker voor herhaling vatbaar dus.

Oh ja, en ik ga deze week eindelijk een nieuwe bril kopen. Ik ben mijn huidige bril al tijden zat, en ben echt toe aan iets nieuws. Ik bedenk me trouwens net dat ik eigenlijk ook nog naar de kapper wil, maar ja één probleem tegelijk.

Sowieso heb ik daar altijd last van. Of ik wil niets doen of ik heb ideeën voor tien en die moeten allemaal op dat moment worden uitgevoerd. Zo wil ik de komende maand gaan sporten, meer gaan solliciteren, rijles nemen, vriendinnen opzoeken, een nieuwe telefoon etc.

Maar genoeg geklets van mijn kant. Hoe gaat het eigenlijk met jou? Heb je nog iets bijzonders meegemaakt of kijk je ergens naar uit? Ik ben benieuwd. Laat vooral een berichtje achter want dat vind ik gewoon heel leuk!!

 xx Hester Anne

Comments

 1. Wat fijn dat het gezellig met je vriendinnen was! En je kunt natuurlijk jezelf een cadeautje geven om een nieuwe bril te kopen en naar de kapper te gaan. Zie er als een soort lenteschoonmaak :)

  Met mij gaat het goed! Ik herken het inderdaad wat je zegt. Als de zon schijnt wordt je productiever en vrolijker! Vooral vanochtend op de fiets had ik er last van.

  Liefs!

  • hesteranne says:

   In de zon fietsen is sowieso heerlijk! Zelfs als je tegen de wind in moet fietsen 😀

 2. Sas says:

  Wat een leuk bijklets blogje heb je ervan gemaakt. Vind dit altijd zo leuk om bij anderen te lezen!

Speak Your Mind

*

http://hesteranne.nl/wp-content/uploads/2015/12/rifle-women.jpg