Blij

Untitled2

Ik ben de afgelopen tijd blij en vrolijk! Dat mag ook wel eens gezegd worden. Of in ieder geval opgeschreven. Niet de hele tijd natuurlijk, maar wel veel. Misschien dat ik daarom even een kleine pauze had genomen van het bloggen.Β  Soms moet je gewoon even van je eigen vrolijkheid genieten zonder dat je de hele tijd online bent. Waar het precies vandaan komt weet ik niet, maar ik vind dat ik weinig te klagen heb. Ja, ik zou me op alles kunnen richten wat ik niet heb maar daar heb ik vandaag helemaal geen zin in.Β 

Er is genoeg wat ik wel heb zoals een prachtig mozaΓ―eken lamp in mijn slaapkamer die mijn vader voor me heeft opgehangen. In het echt is ‘ie’ nog veel mooier dan op de foto.

lamp

En dan heb ik het nog niet gehad over het mooie weer van de afgelopen dagen.Β  Bijna windstil, veel zon en heerlijke koude lucht. Heel wat beter dan al die regen van de afgelopen weken. Geen straf om nu naar buiten te moeten.

Oh ja en de gewonnen rechtszaak tegen mijn voormalige werkgever.. Het is alweer bijna twee weken geleden maar ik denk er met plezier aan terug. Het is fijn om te weten dat slechte mensen ook wel eens op de vingers getikt worden.

Ook kreeg ik deze week twee boeken in mijn brievenbus om te bespreken voor De Leesfabriek. Het leek wel of ik jarig was! Boeken zijn toch de mooiste cadeautjes die je krijgen kunt.

Of wat dacht je van het heerlijke ontbijtje dat ik vanmorgen gegeten heb. Een haversmouttaartje met appel en amandelmelk uit de oven. Gewoon omdat ik daar zin in had. Op een doordeweekse dag en niet in het weekend want ik heb toch tijd zat. Werkloos zijn heeft soms ook zijn voordelen.

hart

En gelukkig is er genoeg om naar uit te kijken deze maand… zo ga ik voor het eerst naar een voorstelling van Herman van Veen. Eindelijk! Dit was mijn Sinterklaascadeautje van mijn moeder en ik kijk er erg naar uit. Het wordt vast een mooie en gezellige avond!

En ach voor de rest zie ik het wel. Soms ben je gewoon in een goed humeur. Dat mag ook wel eens gevierd worden, toch? Geniet van jullie dag vandaag en voor je het weet is het al weer bijna weekend. Ook iets om vrolijk van te worden. Hopelijk gaat alles goed met jullie! xx HesterAnne

Comments

 1. Ah, wat leuk allemaal! πŸ˜€

 2. Jeej! Ik word er ook spontaan vrolijk van! πŸ˜€

 3. Oh wat leuk om te lezen allemaal! Zoveel positiviteit! :)

  • hesteranne says:

   Ja, mag ook wel een keertje toch? πŸ˜€

 4. Oh waaaauw die lamp! Heel mooi! Wat een vrolijkheid, fijn lijstje!

 5. Leuk, je eigen persoonlijke blijmakertjes!

 6. Mooi dat het nu lekker gaat. Met mij gaat het ook beter, in september had ik een hersenbloeding en moest ik geopereerd worden. Ik had het nooit verwacht en ik zou een normaal studentenleventje gaan leiden aan de kunstacademie, dus het heeft enorm veel impact gehad. Ik kon niet meer beginnen met mijn studie, moest aan de medicijnen die me ongelofelijk depressief maakten en ik maakte daardoor heel veel ruzie. Nu heb ik mijn medicijnen afgebouwd, heb ik werk en doe ik wat ik leuk vind. Gelukkig maar dat dingen toch nog goed kunnen komen. x

  • hesteranne says:

   Jeetje, wat heb jij een heftige tijd gehad. Ik ben blij dat het weer beter met je gaat. Het is maar goed dat dingen veranderen, ook al merk je dat op het moment zelf misschien niet.

 7. Fijne dingen! Je lamp is echt top, dat geeft vast een mooi schijnsel als het donker is en de lamp schijnt. Dat havermout ontbijt ziet er ook goed uit. Fijne zondag!

  • hesteranne says:

   De lamp is inderdaad in het donker echt prachtig. Net uit een sprookje. Jij ook een fijne zondag!

 8. Kim says:

  Wat fijn dat het je zo lekker vrolijk bent! Geniet ervan :)

 9. Wat fijn om te lezen, zo’n positieve blogpost! Ik vind je lamp echt heeel gaaf trouwens! πŸ˜€

  • hesteranne says:

   Dankje, ik ben er ook heel blij mee!

 10. Prachtige lamp! Ik heb ook zoiets thuis hangen. En veel plezier bij Herman van Veen. Zijn liedjes zijn zoooo mooi (vind ik dan).

Speak Your Mind

*

http://hesteranne.nl/wp-content/uploads/2015/12/rifle-women.jpg