April in herhaling

Het is een beetje laat maar hierbij toch nog een overzichtje van de afgelopen maand. Hieronder deel ik paar van mijn favoriete dingen, momenten en boeken met jullie.

Mijn foto van de maand

20150302_1325592

Deze maand heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt. Zonde. Komende maand ga ik er meer mijn best voor doen.

3 dingen over mijn leven deze maand

 • Ik ben weer begonnen met rijles. Ik ben al twee keer gezakt dus ik had er even genoeg van maar inmiddels ben ik weer aan het rijden. Gek hoe je hersenen soms werken. Voordat ik de auto instapte kon ik me niet meer herinneren waar het gaspedaal of de rem zat maar toen ik eenmaal in de auto zat ging het als vanzelf. Mijn spieren wisten nog wat ze moesten doen. Zo raar.
 • Ik boekte een stedentrip naar Stockholm met mijn moeder. Begin augustus gaan we vier dagen naar Zweden!
 • Ik ging met een vriendin naar de tentoonstelling op de thee in het keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden. Een aanrader als je van thee en serviezen houdt.

Mijn gelezen boeken van de maand

 • Knielen op een bed violen van Jan Siebeling (★★★★)
 • Big van Mireille Geus (★★★★)
 • Eva van Carry Verbruggen (★★★★★)
 • Before I fall van Lauren Oliver (★★★★)

Mijn meest beluisterde liedje van de maand

Ik was vergeten hoe fijn ik dit liedje vind.

Mijn 2 laatste obsessies

 1. Twin Peaks. Deze Amerikaanse serie uit begin jaren negentig keek ik via Netflix. De serie speelt zich af in een vreemd, geïsoleerd Noord-Amerikaans stadje genaamd Twin Peaks. Nadat de populaire scholiere Laura Palmer vermoord wordt aangetroffen, wordt FBI-agent Dale Cooper op pad gestuurd om de zaak te onderzoeken. De serie zit vol met onverklaarbare verschijnselen, rare wendingen en surrealistische droomwerelden. Het is een spannende en uiterst bizarre serie maar wel erg goed!
 2. Havermout. Vooral havermout in de oven vind ik heerlijk.

Mijn 3 favoriete blogposts

2 dingen waar ik naar uitkijk in mei

 1. Mooi weer. Ik loop nog steeds in winterkleding rond maar van mij mag de lente nu echt beginnen!
 2. Ik ga deze maand eindelijk sinterkerst vieren met vriendinnen van de middelbare school. We vieren het elk jaar, maar elke keer is het weer een hele klus om een datum te vinden waarop we allemaal kunnen.

Hebben jullie nog plannen voor mei? En hoe zag jullie april er uit? xx Hester Anne

Comments

 1. Ik ga deze maand vooral veel – proberen te – werken! Ik werk zo nu en dan een maandje in de kas, aardbeien plukken (en vorig jaar sperziebonen) :) Maar momenteel ben ik helaas ziek :(
  April was erg leuk: ik was jarig, mijn man was jarig, we gingen naar Bobbejaanland (op Koningsdag) en ik regelde veel voor de bruiloft van mijn zwager en schoonzus, die zijn afgelopen vrijdag 1 mei getrouwd :)

  • hesteranne says:

   Wat vervelend dat je ziek bent. Maar gelukkig heb je wel een leuke maand gehad. Gefeliciteerd nog met het huwelijk van je zwager en schoonzus! Hopelijk voel je je snel wat beter.

Speak Your Mind

*

http://hesteranne.nl/wp-content/uploads/2015/12/rifle-women.jpg