Info

Ja, wie ben ik? Moeilijke vraag en er valt ook niet één twee drie antwoord op te geven.

Ik zal toch een poging wagen.

 Ik ben Hester en mijn tweede naam is Anne. Ik kom uit Friesland en sinds enige tijd woon ik hier ook weer. Mijn omzwervingen hebben me naar Groningen, Den Haag en Israël geleid, maar inmiddels ben ik terug in de mooiste provincie van Nederland.

 Ik weet natuurlijk niet wat jullie van me willen weten… Maar hieronder volgen een aantal feitjes over mezelf.

Ik ben afgestudeerd. Saai, maar waar. Ik houd van lezen, Sinterklaas, fotografie, boeken, warme sokken, pyjama’s, lange strandwandelingen (oké oké nu ga ik te ver!) Het is een cliché, maar daarom niet minder waar. Het belangrijkste wat je van me moet weten is dat ik van schrijven houd. Dat heb ik altijd gedaan. Ik schrijf niet elke dag. Nee. Ik schrijf sporadisch en met grote intervallen, maar de drang om te schrijven is er altijd geweest. Meestal hield ik het geschrevene voor mezelf. Ik liet nooit iets aan anderen lezen.Ik vond het niet goed genoeg. Zonde. Dan krijg je ook geen feedback. Het afgelopen jaar hield ik een reisblog bij om het thuisfront op de hoogte te houden van mijn activiteiten in Israël. Dat beviel goed. Zo goed dat ik besloot om bij thuiskomst opnieuw een blog te beginnen.Maar een blog waarover? 

DSC097152 DSC_11275

Ik heb er even over moeten nadenken. Wat had ik te melden? Om eerlijk te zijn weet ik dat nog steeds niet. Maar wat maakt het ook uit. Ik blog omdat ik dat wil. Het is mijn uitlaatklep. Wat volgt is dus een blog over alles en over niets. Een blog over mijzelf en de wereld. Een blog over ideeën en dromen. Een blog over toekomst en verleden.

 

http://hesteranne.nl/wp-content/uploads/2015/12/rifle-women.jpg