Tien dingen die ik belangrijk vind

Nu het nieuwe jaar is aangebroken denk ik veel na over hoe ik graag zou willen dat mijn leven er dit jaar uit zou zien. Wat wil ik bereiken? En wat wil ik allemaal doen in 2015? Natuurlijk heb ik, net zoals de meeste mensen, grootse plannen maar ik wil niet te hard van stapel lopen want als ik iets van het vorige jaar geleerd heb is dat je lang niet alles zelf in de hand hebt. Dat zeggende, betekent natuurlijk niet dat je dan maar de handdoek in de ring moet gooien. Er is een heleboel wat je wél kunt doen. Om voor mezelf helder te krijgen wat ik precies wil, heb ik een lijstje gemaakt met wat ik eigenlijk überhaupt belangrijk vind in mijn leven. Mijn goede voornemens zouden daar toch een afspiegeling van moeten zijn?

10 dingen die ik belangrijk vind

 

10 dingen die ik belangrijk vind 

 1. Behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden
 2. Licht
 3. Liefde
 4. Elkaar helpen, je bent niet alleen op deze wereld. 
 5. Gezond, gevarieerd en lekker eten
 6. Tijd voor mezelf
 7. Nieuwe dingen leren
 8. Mijn geloof
 9. Hoe we de aarde behandelen (denk aan het mileu, dieren etc.)
 10. Familie en vrienden

Een lijstje vol met voornamelijk idealistische punten dus. Ik ben dan ook nogal een dromer. Bovenstaand lijstje is een fijne herinnering aan waar ik oprecht waarde aan hecht in mijn leven. Ik kan het zeker aanraden! Het scherpt je geest in het zetten van doelen die je ook daadwerkelijk wilt behalen. Hierover later meer!

Wat vind jij belangrijk in je leven?

Comments

 1. Wat een mooi lijstje! Misschien plaats ik binnenkort ook wel zo’n lijstje op mijn blog :)

  • hesteranne says:

   Vooral doen! Ik ga ‘m zeker lezen!

 2. Mooi lijstje! Ik heb niet echt doelen voor dit jaar, mijn jaar is nog even een blanco velletje papier. :)

  • hesteranne says:

   Ik ook een fijn vooruitzicht toch? Er kan nog van alles gebeuren dit jaar 😀

 3. Ik sluit me er volledig bij aan :)

 4. Mooi lijstje! Mijn lijstje zou er ongeveer het zelfde uit zien :)

Speak Your Mind

*

http://hesteranne.nl/wp-content/uploads/2015/12/rifle-women.jpg